Cégünk 2000-ben alakult. 14 alkalmazottal, nyílászárók gyártása mellett 2003-tól a tevékenységi kör kiszélesedett, ma már kerti bútorokat is gyártunk. A termékek tartósak, víz- és fagyállóak, kemény fából készülnek, egyedi megrendelések alapján is.
      Cégünk vállalja kertek, játszóterek, teljes tervezését, berendezését, hétvégi házak és kertek javítását és elkészítését.

      Termékeinket - hintákat, mérleghintákat, hintaágyakat, filegóriákat, mászókákat, kerti ülõgarnitúrákat, lengõtekéket és libikókákat, padokat, csúszdákat, virágosládákat, stb. - a hazánkban honos kemény fákból készítjük. Kiválasztott fáinkat háncsoljuk, csiszoljuk, gombabetegségek és bogár kártevõk elleni alapozóval kezeljük. Termékeinket a megrendeléstõl függõ szinezõ réteggel látjuk el és az idõjárás szeszélyeivel szemben ellenálló lazurin festékekkel és színtelen lakkal vonjuk be. Katalógusunkban szereplõ termékeinket egyéni igények szerinti méretben és színvariációkban is elkészítjük. Az általunk gyártott kerti bútorok és játszótéri elemek az Európai Únió szabvány elõírásainak megfelelnek.

 

Created by DirectWEB in 2006 (c).